Limburgse center Jaleesa Maes van Luik Panthers in actie tegen Sint-Katelijne Waver.
Volledig scherm
Limburgse center Jaleesa Maes van Luik Panthers in actie tegen Sint-Katelijne Waver. © Borgerhoff

Limburgse Jaleesa Maes voelt zich uitstekend bij Luik Panthers

Basketbal TDW1De topteams uit het vrouwenbasketbal zijn opnieuw begonnen aan de competitie. Onze Limburgse trots Athenas Lummen zit in poule B en moet nog wachten op een hervatting van de competitie. Center Jaleesa Maes (28) is de ‘special one’ van de Limburgse vrouwen, want ze speelt als enige buiten de provincie op het hoogste niveau. De Lummense is bezig aan haar vierde seizoen bij Luik Panthers.  Zondagnamiddag kwam ze in actie thuis tegen Sint-Katelijne Waver. Het werd een spannende partij waar Luik het onderspit moest delven (55-62) tegen het ongeslagen Hema SKW.

 1. Stopzetting competitie is domper voor neofiet SC Duffel, maar voorzitter Denis Raveschot blijft ambitieus: “Volgend seizoen nieuwe promotiepoging”
  Voetbal Vierde provinciale C

  Stopzet­ting competitie is domper voor neofiet SC Duffel, maar voorzitter Denis Raveschot blijft ambitieus: “Volgend seizoen nieuwe promotiepo­ging”

  SC Duffel ontstond begin vorig jaar na het faillissement van KFC Duffel en begon met torenhoge ambities aan het seizoen in vierde provinciale. De Duffelaars ontgoochelden niet, want ze begonnen met 12 op 12 en een doelsaldo van 22-1. Maar de stopzetting van de competitie fnuikt die mogelijke opmars nu ook tijdelijk en dus is het nog maar de vroeg welke impact die heeft op een nagelnieuwe club?
 1. VIDEO. Eén van de allergrootsten ooit: de hoogtepunten uit carrière van Kobe Bryant
  Play
  NBA

  VIDEO. Eén van de allergroot­sten ooit: de hoogtepun­ten uit carrière van Kobe Bryant

  10:55
 2. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"