Full Hasselt kapitein Sven Sleypen (Full Hasselt) snelt voorbij Laurenz Simoens (Proost Lier) en kan alleen op doel af.
Volledig scherm
Full Hasselt kapitein Sven Sleypen (Full Hasselt) snelt voorbij Laurenz Simoens (Proost Lier) en kan alleen op doel af. © Borgerhoff

Limburgse Futsalteams blijven verrassen: “Borgloon op kop, Full Hasselt en Eisden Dorp op een gedeelde tweede stek”

futsal eerste nationaleDe Limburgse Futsalteams in eerste nationale blijven verbazen. Renolim Borgloon ging Charleroi in eigen huis verslaan en blijft met het maximum van de punten de klassering aanvoeren. Full Hasselt en ZVK Eisden Dorp wonnen hun thuiswedstrijd tegen respectievelijk Proost Lierse en My-Cars Chatelet en prijken op een gedeelde tweede plaats met drie punten achterstand op leider Borgloon. 

 1. Yannick Vandersmissen (Lommel SK) is blij met stuntzege op Mambourg voor de beker van België: “Kwalificatie tegen Charleroi geeft ons een boost voor de komst van RWDM”

  Yannick Vandersmis­sen (Lommel SK) is blij met stuntzege op Mambourg voor de beker van België: “Kwalifica­tie tegen Charleroi geeft ons een boost voor de komst van RWDM”

  Bekervoetbal het blijft speciaal. Niet dat we veel verrassingen kregen in de Croky Cup, maar Lommel SK ging in de 1/16 finales van de beker van België met de kwalificatie lopen, na strafschoppen, tegen Sporting Charleroi. Feestje bij de Noord-Limburgers. Yannick Vandersmissen kreeg een basisplaats van T1 Peter van der Veen en bedankte met een sterke prestatie.
 2. Mathieu Troonbeeckx hoopt met KSK Heist het tij te keren na nederlaag in Luik: “We hebben iets recht te zetten na die verloren topper”

  Mathieu Troon­beeckx hoopt met KSK Heist het tij te keren na nederlaag in Luik: “We hebben iets recht te zetten na die verloren topper”

  KSK Heist was de voorbije dagen aan bezinning toe. Negen punten bedraagt de oogst na zeven wedstrijden. Wie goed kan tellen komt dan uit bij een ‘lichte buis’. Moet anders, is dan het devies. De eerstvolgende tegenstander, in dit geval staartploeg Mandel United, moet dan het kind van de rekening worden. Heist gaat tegen de West-Vlamingen uit Izegem op zoek naar een derde (thuis)zege.