De basketbalwereld is in rouw. Polly Reeckmans is zaterdag plots overleden op 59-jarige leeftijd.
Volledig scherm
De basketbalwereld is in rouw. Polly Reeckmans is zaterdag plots overleden op 59-jarige leeftijd. © Dick Demey

Limburgse basketbalwereld rouwt om onverwacht overlijden van Polly Reeckmans

Zaterdag is Polly Reeckmans één van de beste Limburgse basketballers ooit op 59-jarige leeftijd onverwacht overleden aan een hartfalen. Heel de Limburgse basketbalwereld is in rouw. Polly Reeckmans was overal graag gezien als speler en later als coach.

 1. Berlaar-Heikant neemt kennis van de beslissing tot stopzetting van de competitie: “Bladzijde omslaan en hopen op beterschap”
  Voetbal Derde nationale B

  Ber­laar-Hei­kant neemt kennis van de beslissing tot stopzet­ting van de competitie: “Bladzijde omslaan en hopen op beterschap”

  De crisiscel van de KBVB besliste maandag dat de stekker voor dit seizoen uit het amateurvoetbal wordt gehaald. Er wordt dit seizoen dus niet meer gevoetbald op het veld van de Hei, maar ook elders niet. Dat betekent dat Berlaar-Heikant geen vervolg zal kunnen breien aan de uitstekende competitiestart die het eerste elftal eerder maakte, en waarin het acht punten sprokkelde. Bij Berlaar-Heikant had men ongetwijfeld een ander verloop in gedachten van het eerste seizoen in derde nationale ooit voor de club.
 1. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"

 2. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"