Jasper Philipsen, hier aan de winst in Eschborn-Frankfurt, was ook de beste in de GP Denain.
Volledig scherm
Jasper Philipsen, hier aan de winst in Eschborn-Frankfurt, was ook de beste in de GP Denain. © Photo News

Limburg op één en twee in GP Denain: winst voor Jasper Philipsen, Jordi Meeus is knap tweede

Wielrennen profsJasper Philipsen (Alpecin Fenix) heeft zijn derde overwinning in vijf dagen te pakken. Na winst in het Kampioenschap van Vlaanderen en in Eschborn-Frankfurt, was de prof uit Ham ook de beste in de GP Denain, de mini-versie van Parijs-Roubaix.. Het podium kleurde nog wat meer Limburgs, want Jordi Meeus pakte de tweede plaats. Philipsen is duidelijk in vorm en dat is een goede zaak met het oog op onder meer Parijs-Roubaix. “Maar deze prestatie is geen waardemeter voor de echte kasseiklassieker”, vertelt Philipsen.

 1. Maaseik zet met teambuilding laatste trainingsweek in
  Volleybal Liga A

  Maaseik zet met teambuil­ding laatste trainings­week in

  Greenyard Maaseik heeft de laatste trainingsweek ingezet met een teambuilding. De Maaseikenaars trokken daarvoor naar de visvijver van supporter Marcel Coenen. De opdracht was duidelijk: zoveel mogelijk forellen vangen. De Iraanse spelverdeler Javad kroonde zich tot winnaar. Hij sloeg liefst veertien vissen aan zijn haak. Maaseik speelt dinsdag nog een oefenwedstrijd op het veld van Leuven, op 24 oktober openen de Maaslanders de competitie in Borgworm.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?