Kris De Backer (r.) en zijn assistent Joni Wijns missen in de topper tegen Mechelen vijf spelers.
Volledig scherm
Kris De Backer (r.) en zijn assistent Joni Wijns missen in de topper tegen Mechelen vijf spelers. © Mpics

Lille United trekt zaterdagavond gehavend naar de topper tegen leider Racing Mechelen: “Genoeg kwaliteit in huis om ons mannetje te staan”

VOETBAL DERDE NATIONALE BMet Racing Mechelen en Lille United staan zaterdagavond in derde nationale B de leider en zijn dichtste achtervolger tegenover mekaar. Het verschil bedraagt 1 punt. De bezoekers staan voor een zware uitdaging. Naast blessures en schorsingen werd de club deze week ook getroffen door corona. Zo zitten verdediger Olivier Schops en invallersdoelman Gianni Van Staay nog enkele dagen in afzondering. 

  1. Bart De Craemer: “Ik geloof in het project dat we bij VV Zomergem uittekenden”
    VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

    Bart De Craemer: “Ik geloof in het project dat we bij VV Zomergem uitteken­den”

    KVV Zomergem trekt bij de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen naar coleider KSK Maldegem. Een stunt mag, maar de rood-witten zitten met hun gedachten al bij volgend seizoen. Bestuurlijk ziet het plaatje er een stuk anders uit. Filip Bauters neemt de rest van het seizoen de rol van T1 voor zijn rekening. Volgend seizoen neemt Bart De Craemer (48, ex-trainer van onder meer SK Bellem, VVE Hansbeke en Nazareth) de sportieve fakkel over. We voelden hem en bestuurslid Cédric De Bouvre aan de tand.