Een ijzersterke doelman Thomas Rosala pakte zondag zijn zesde clean sheet, maar het leverde KFC Diest geen periodetitel op.
Volledig scherm
Een ijzersterke doelman Thomas Rosala pakte zondag zijn zesde clean sheet, maar het leverde KFC Diest geen periodetitel op. © Guy Meurs

Lille United houdt KFC Diest voorlopig nog van eerste periodetitel (0-0). Doelman Thomas Rosala: “Dit was zeker geen ontgoocheling”

voetbal derde nationale BEen gretig Lille United heeft leider KFC Diest zondagmiddag in eigen stadion voorlopig nog van de eerste periodetitel gehouden. In een vrij gesloten, maar toch wel intense partij gaven beide teams elkaar geen duimbreed toe. Zo bleef het uiteindelijk bij een billijk 0-0-gelijkspel.

  1. Tom Boonen start in eerste rally: “Genieten van elke meter aan het stuur van een legendarische auto”
    autosport

    Tom Boonen start in eerste rally: “Genieten van elke meter aan het stuur van een legendari­sche auto”

    Op zaterdag 8 juli 2017 startte ex-wereldkampioen wielrennen Tom Boonen voor het eerst in een autosportwedstrijd op circuit. Nu meer dan vijf jaar later zal de voormalige wielerster zijn debuut in de rallysport maken. Tijdens de Legend Boucles @Bastogne 2023, met start op zaterdag 4 februari, kruipt Boonen achter het stuur van een Porsche 911 uit de stal van BMA om kennis te maken met een totaal nieuwe discipline in de autosport.