Vijf jaar nadat hij Dikkelvenne verliet, keert Lieven Gevaert terug naar de club waar hij in 2008 zijn trainerscarrière begon.
Volledig scherm
Vijf jaar nadat hij Dikkelvenne verliet, keert Lieven Gevaert terug naar de club waar hij in 2008 zijn trainerscarrière begon. © VDB

Lieven Gevaert verlaat met onmiddellijke ingang HSV Hoek en keert terug naar oude liefde KSC Dikkelvenne

voetbal tweede nationale ALieven Gevaert (44) is opnieuw trainer van KSC Dikkelvenne. Hij gaf zijn ontslag bij de Nederlandse amateurploeg Hoek en volgt de ontslagen Sandy Casieris op. Bij de geel-blauwen was Gevaert al aan de slag tussen 2008 en 2016.

 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.