Gilles Van Herreweghe (links) in een duel met de wederoptredende Quentin Panneel, die zijn ploeg op voorsprong tilde.
Volledig scherm
Gilles Van Herreweghe (links) in een duel met de wederoptredende Quentin Panneel, die zijn ploeg op voorsprong tilde. © Geert De Rycke

Lieven Gevaert (Dikkelvenne) na klinkende derbyzege: “Gediend door snelle rode kaart”

voetbal tweede nationale ADikkelvenne stak grote broer Oudenaarde zaterdagavond diep in de put. Met goals van Panneel (22’), De Schryver (28’) en Cardon (30’) profiteerden de bezoekers maximaal van de vroege uitsluiting van Omar Lekhechine (14’).

 1. Jimmy De Wulf coacht Cercle Brugge samen met Miron Muslic vanavond in bekerduel op KV Mechelen: “Ons gameplan is klaar”
  VOETBAL BEKER VAN BELGIË

  Jimmy De Wulf coacht Cercle Brugge samen met Miron Muslic vanavond in bekerduel op KV Mechelen: “Ons gameplan is klaar”

  Het zijn hectische dagen geweest op Cercle Brugge, met het veelbesproken ontslag van T1 Yves Vanderhaeghe na de zege van vorige zaterdag tegen KV Mechelen en de daaropvolgende aanstelling van Dominik Thalhammer tot diens opvolger. Vanavond staan KV en de Vereniging weer tegenover elkaar, in het AFAS-stadion Achter de Kazerne dit keer, en met een interimduo in de groen-zwart dug-out. Miron Muslic en Jimmy De Wulf coachen Cercle, Thalhammer observeert vanuit de tribune.
 2. Alessandro Ciranni bekert vanavond met Zulte Waregem in Eupen: “Kortste weg naar een prijs, dus ambitieus”
  VOETBAL BEKER VAN BELGIË

  Alessandro Ciranni bekert vanavond met Zulte Waregem in Eupen: “Kortste weg naar een prijs, dus ambitieus”

  De druk is (een beetje) van de ketel bij Zulte Waregem na de deugddoende overwinning vorige zondag tegen hekkensluiter Beerschot. Essevee reist vandaag met vertrouwen naar de Oostkantons voor de bekerconfrontatie met AS Eupen. “Dat is altijd een moeilijke verplaatsing, maar we hebben de ambitie om ons seizoen zeker nog wat kleur te geven en dat kan met een goed bekerparcours”, zegt Alessandro Ciranni optimistisch.