Gilles Van Herreweghe (links) in een duel met de wederoptredende Quentin Panneel, die zijn ploeg op voorsprong tilde.
Volledig scherm
Gilles Van Herreweghe (links) in een duel met de wederoptredende Quentin Panneel, die zijn ploeg op voorsprong tilde. © Geert De Rycke

Lieven Gevaert (Dikkelvenne) na klinkende derbyzege: “Gediend door snelle rode kaart”

voetbal tweede nationale ADikkelvenne stak grote broer Oudenaarde zaterdagavond diep in de put. Met goals van Panneel (22’), De Schryver (28’) en Cardon (30’) profiteerden de bezoekers maximaal van de vroege uitsluiting van Omar Lekhechine (14’).

 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Gerd-Jan De Smet kijkt uit naar de topper tegen Merendree: “Bij Kleit met mijn gat in de boter gevallen”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Gerd-Jan De Smet kijkt uit naar de topper tegen Merendree: “Bij Kleit met mijn gat in de boter gevallen”

  FC Kleit-LS Merendree is dé topper van de speeldag in tweede provinciale A. Twee ploegen in topvorm, beiden sterker dan voor de start van het seizoen gedacht. Bij FC Kleit is linkerwinger Gerd-Jan De Smet (19) een speler die in het oog springt en mee aan de basis van de hoogconjunctuur bij de bezembindersploeg ligt. Hij hoopt dat zijn ploeg tegen Merendree op het elan van de voorbije weken kan doorgaan.