Lies’l Schevenels start in Overijse in haar eerste wereldbekercross.
Volledig scherm
Lies’l Schevenels start in Overijse in haar eerste wereldbekercross. © RV / Jens Morel

Lies’l Schevenels heeft haar eerste wereldbekerselectie te pakken: “Vooral om te leren”

Veldrijden Wereldbeker vrouwenLies’l Schevenels (Vondelmolen-De Ceuster Cycling Team) heeft haar eerste selectie voor de wereldbeker te pakken. De selectie was een mooi cadeau voor haar achttiende verjaardag. Schevenels is naast haar ploegmaat Julie Brouwers en Laura Verdonschot (Pauwels Sauzen-Bingoal) de derde Limburgse vrouw die in Overijse aan de start komt. “Ja, het was een verrassing”, lacht Schevenels. “Al wist ik ook wel dat ik goed bezig ben.”

 1. Doelman Seppe Veraghtert pakt met BSK Retie drie punten tegen Vorselaar: “Groep gaat elke uitdaging ten volle aan”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Doelman Seppe Veraghtert pakt met BSK Retie drie punten tegen Vorselaar: “Groep gaat elke uitdaging ten volle aan”

  Met Vorselaar en Retie stonden in eerste provinciale twee ploegen tegenover mekaar, die dezelfde visie nastreven. Met jonge talenten, omringd met de nodige ervaring, trachten een zorgeloos seizoen door te maken. Het was Senne Dierckx, die in het slot van de partij de balans in het voordeel van Retie deed kantelen. Dankzij de 2-3-overwinning worden beide clubs dichte buren in het algemeen klassement. Beide teams tellen nu 18 punten.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.