De vrouwen van ‘t Klaverken Buggenhout zetten het jaar in met een knappe 36-29-zege tegen concurrent ‘t Botterken Baasrode.
Volledig scherm
De vrouwen van ‘t Klaverken Buggenhout zetten het jaar in met een knappe 36-29-zege tegen concurrent ‘t Botterken Baasrode. © RV

Lies Brusselmans ziet ‘t Klaverken Buggenhout stunten met zege tegen concurrent Baasrode: “Op volle sterkte kunnen we het elke ploeg moeilijk maken”

krachtbal eerste nationale‘t Klaverken Buggenhout heeft de strijd om de tweede plaats in eerste nationale opnieuw spannend gemaakt. De vrouwenkrachtbalclub klopte concurrent ‘t Botterken Baasrode in eigen huis met 36-29. Buggenhout blijft zo op de tweede plaats, met vier punten voorsprong op Baasrode, dat wel nog twee wedstrijden te goed heeft.

 1. FC Mol en SKS Herentals promoveren samen met een unieke jeugdwerking naar derde provinciale
  voetbal eindronde vierde provinciale

  FC Mol en SKS Herentals promoveren samen met een unieke jeugdwer­king naar derde provincia­le

  FC Mol en SKS Herentals, de twee Kempische clubs die in de eindronde van vierde provinciale tegenover mekaar stonden, kregen zaterdagavond te horen dat ze beiden de overstap naar derde provinciale mogen maken. Met dank aan ASV Geel, dat in de interprovinciale eindronde won van Rumbeke. Voor zowel Mol als Herentals is het een bekroning van een mooie visie, waarbij de eigen jeugd centraal staat.
 2. Gerben Thijssen wint net niet, maar looft zijn ploegmaats: “Kippenvel toen ik zag hoe ze gewerkt hebben”
  Wielrennen profs

  Gerben Thijssen wint net niet, maar looft zijn ploegmaats: “Kippenvel toen ik zag hoe ze gewerkt hebben”

  Gerben Thijssen (Intermarché-Wanty-Gobert Matériaux) haalde het in de Nederlandse semi-klassieker Veenendaal-Veenendaal net niet van Dylan Groenewegen (Team BikeExchange-Jayco). Thijssen werd nochtans perfect gepiloteerd, maar de Nederlandse topspurter was net iets sneller. De Genkenaar pakte in Veenendaal zijn vierde podiumplaats in drie weken. “Het loopt prima en dat is vooral het gevolg van mijn goed gevoel in de ploeg”, vertelt Thijssen.