Lierse zet Racing Mechelen makkelijk opzij in bekerderby

Voetbal Beker van BelgiëLierse heeft zich niet laten verrassen in de beker tegen Racing Mechelen. De Pallieters wonnen overtuigend met 5-1 en plaatsten zich zo voor de volgende ronde van de Croky Cup.

 1. Niels Notelaers (T1 Datovoc) ziet zijn team mooie reeks neerzetten: “Niet verwacht al zover te staan”
  Volleybal eerste nationale

  Niels Notelaers (T1 Datovoc) ziet zijn team mooie reeks neerzetten: “Niet verwacht al zover te staan”

  Datovoc Tongeren is aan een mooie reeks bezig in eerste nationale. De nieuwkomer prijkt na tien wedstrijden op een gedeelde vierde plaats. Trainer Niels Notelaers is verrast want hij had niet verwacht dat zijn jonge ploeg al zover zou staan. “Ik rekende op een zware heenronde waarin we veel leergeld zouden moeten betalen, maar mijn team bewijst dat het anders kan. Hopelijk houden we dit vol tot kerstmis”, vertelt Niels Notelaers.
 2. Dave Van Waes slikt met Ninove pijnlijke nederlaag tegen Mandel: “Drie keer het doelhout getroffen”
  Voetbal Eerste nationale

  Dave Van Waes slikt met Ninove pijnlijke nederlaag tegen Mandel: “Drie keer het doelhout getroffen”

  De euforie na de belangrijke zege van vorige week op Antwerp B heeft op De Kloppers opnieuw plaatsgemaakt voor realisme. Ninove speelde tegen het als voorlaatste gerangschikte Mandel lang geen slechte match, maar bleef, vooral omwille van een flinke dosis pech, wel met lege handen achter. Door dit verlies deed Ninove een bijzonder slechte zaak, want niet alleen sluipt Mandel dichterbij, ook een aantal andere ploegen uit de onderste regionen pakten punten.