Florian Joncour van RWDM heeft er net 0-3 van gemaakt. Emile Samyn en Jellert Van Landschoot van Lierse druipen ontgoocheld af.
Volledig scherm
Florian Joncour van RWDM heeft er net 0-3 van gemaakt. Emile Samyn en Jellert Van Landschoot van Lierse druipen ontgoocheld af. © BELGA

Lierse sluit rotseizoen af met thuisnederlaag tegen RWDM: “We botsten te vaak op onze limieten”

Voetbal 1BLierse Kempenzonen heeft eindelijk een streep kunnen trekken onder de weinig glorieuze campagne 2020-2021. De twintigste competitienederlaag (0-3 tegen RWDM) kon er op de slotspeeldag ook nog wel bij. “Op mentaal vlak was dit het zwaarste seizoen uit mijn carrière”, laat trainer Tom Van Imschoot verstaan.

  1. RWDM oefent zaterdag eerste keer tegen Standard, Florian Le Joncour en Théo Gécé verlengen tot 2024
    voetbal Challenger Pro League

    RWDM oefent zaterdag eerste keer tegen Standard, Florian Le Joncour en Théo Gécé verlengen tot 2024

    In tegenstelling tot Lierse Kempenzonen en Beerschot houdt RWDM zich voorlopig kalm op de transfermarkt. Met Bryan Smeets en Jonathan Heris werden tot dusver twee nieuwe transfers gerealiseerd. Kylian Hazard, die officieel ook ‘nieuw’ is, was in de tweede helft van vorig seizoen al bij RWDM. Wellicht is het stilte voor de storm, want de club heeft maar één doel: de titel. De vorig seizoen gehuurde spelers Vorogovskiy en Esphestion zouden ook dicht bij een verlengd verblijf staan.