Florian Joncour van RWDM heeft er net 0-3 van gemaakt. Emile Samyn en Jellert Van Landschoot van Lierse druipen ontgoocheld af.
Volledig scherm
Florian Joncour van RWDM heeft er net 0-3 van gemaakt. Emile Samyn en Jellert Van Landschoot van Lierse druipen ontgoocheld af. © BELGA

Lierse sluit rotseizoen af met thuisnederlaag tegen RWDM: “We botsten te vaak op onze limieten”

Voetbal 1BLierse Kempenzonen heeft eindelijk een streep kunnen trekken onder de weinig glorieuze campagne 2020-2021. De twintigste competitienederlaag (0-3 tegen RWDM) kon er op de slotspeeldag ook nog wel bij. “Op mentaal vlak was dit het zwaarste seizoen uit mijn carrière”, laat trainer Tom Van Imschoot verstaan.

  1. Historisch: Yellow Tigers, met tal van speelsters opgeleid bij Asterix Avo, duiken top tien van de volleybalwereld in
    VOLLEYBAL

    Historisch: Yellow Tigers, met tal van speelsters opgeleid bij Asterix Avo, duiken top tien van de volleybal­we­reld in

    Na de heerlijke prestaties van de Yellow Tigers - vijf weken lang in de zware competitie van ‘Volley Nations League’ - kunnen we niet anders dan al onze superlatieven bovenhalen. Zelfs uitdrukkingen met de hoogst overtreffende trap kunnen niet omschrijven hoe fenomenaal de nationale volleybalvrouwen in Rimini wel waren. De ene wereldtopper na de andere moest bezwijken onder de enorme inzet en de zegedrang van kapitein Ilka Van de Vyver en haar medespeelsters. Subliem, grandioos, schitterend.