Koen Schockaert (r.), hier met Frank Defays van Charleroi, lag tussen 1998 en 2003 onder contract bij Club Brugge.
Volledig scherm
Koen Schockaert (r.), hier met Frank Defays van Charleroi, lag tussen 1998 en 2003 onder contract bij Club Brugge. © PHOTO NEWS

Lierse richt nieuw sportief comité op en plukt sportief verantwoordelijke Koen Schockaert weg bij Cappellen: “Met gezond boerenverstand kom je al ver”

voetbal challenger pro leagueSnel schakelen zoals dat heet. Daags na de bekendmaking van het vertrek van teammanager Roel Rymen, verzekerde Lierse zich met Koen Schockaert al van zijn opvolger als sportief verantwoordelijke. De 44-jarige Dendermondenaar wordt op Het Lisp lid van een nieuw sportief comité dat samen de sportieve lijnen van de club zal uitzetten.

  1. De machine van leider Voorde-Appelterre blijft op volle toeren draaien: “Zevende zege op rij”
    voetbal derde nationale A

    De machine van leider Voor­de-Appelterre blijft op volle toeren draaien: “Zevende zege op rij”

    Zeven overwinningen op rij, zeventien doelpunten voor en amper vijf tegengoals. Dat is de voorlopige balans van leider Voorde-Appelterre. Na het behalen van de eerste periodetitel blijft de machine van de ploeg van coach De Durpel op volle toeren draaien. Ook Wolvertem-Merchtem kon zondag de roodhemden geen duimbreed in de weg leggen, al bleef de schade beperkt tot 2-0.