Georges Mikautadze van Seraing drukt af voor de neus van Lierses Jordy Gillekens. Op de achtergrond let doelman Jarno De Smet goed op.
Volledig scherm
Georges Mikautadze van Seraing drukt af voor de neus van Lierses Jordy Gillekens. Op de achtergrond let doelman Jarno De Smet goed op. © Belga

Lierse pakt puntje op veld van Seraing, doelman Jarno De Smet tevreden met zijn eerste clean sheet

Voetbal 1BKleine opsteker voor Lierse Kempenzonen op de voorlaatste speeldag in 1B. De Pallieters slaagden erin om een puntje mee te graaien op het veld van promotiekandidaat Seraing. Doelman Jarno De Smet, die voor de vijfde keer in deze competitie aan de aftrap kwam, hield bovendien de nul.

 1. Glenn Van Parijs na de Oostenrijkse meeting leider in de Porsche Carrera Cup Benelux 2021

  Glenn Van Parijs na de Oostenrijk­se meeting leider in de Porsche Carrera Cup Benelux 2021

  Het seizoen 2021 van de Porsche Carrera Cup Benelux is nu goed en wel op gang geschoten. De twintig deelnemers trokken voor de tweede meeting, met de derde en vierde race van het seizoen, richting de Oostenrijkse Red Bull Ring, voor twee sprintwedstrijden van dertig minuten. NGT-rijder Glenn Van Parijs pakte het maximale aantal punten met twee poleposities, twee snelste ronden en tweemaal een tweede plaats achter de Britse gastrijder Harry King. Maar omdat King als gastrijder geen punten scoort, behaalde de snelle Hasselaar dus 44 op 44 punten tijdens de Oostenrijkse verplaatsing. Van Parijs is nu leider in het kampioenschap en is zonder meer één van de pretendenten op de titel in de snelste merkencup van de Benelux.
 1. Straffe beelden tonen hoe Remco Evenepoel en ploegmaats aan zware crash ontsnapten
  Play
  Giro
  3

  Straffe beelden tonen hoe Remco Evenepoel en ploegmaats aan zware crash ontsnapten

  15 mei
 2. Roberto Martínez: “We zullen de beste Eden Hazard zien op het EK”
  Play
  Rode Duivels
  4

  Roberto Martínez: “We zullen de beste Eden Hazard zien op het EK”

  10:49