Lierse debutant Aske Sampers houdt Beerschotverdediger Apostolos Konstantopoulos af.
Volledig scherm
Lierse debutant Aske Sampers houdt Beerschotverdediger Apostolos Konstantopoulos af. © BELGA

Lierse nieuwkomer Aske Sampers draagt steentje bij aan derbywinst: “Mooi einde van hectische week”

Voetbal CPLDe 1-0-zege van Lierse Kempenzonen tegen provinciegenoot Beerschot was verdiend, maar niet academisch. Lierses nieuwkomer Aske Sampers kon zich geen beter debuut voorstellen.

 1. Robin Hambrouck en Sportief Rotselaar kennen geen genade met dorpsgenoot Rapide Wezemaal: “We hadden nog iets goed te maken”
  PREMIUM
  voetbal tweede provinciale B

  Robin Hambrouck en Sportief Rotselaar kennen geen genade met dorpsge­noot Rapide Wezemaal: “We hadden nog iets goed te maken”

  De titelstrijd was voor Sportief Rotselaar heel even bijzaak afgelopen zaterdag met de komst van buur Rapide Wezemaal. De eer van het dorp stond op het spel en dus lieten de manschappen van coach Van Der Bauwhede niet na om het gaspedaal stevig in te drukken. Met een historische 7-0-pandoering werd de dorpsgenoot huiswaarts gestuurd.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.