Doelman Maxime Delanghe debuteerde afgelopen weekend bij Lierse.
Volledig scherm
Doelman Maxime Delanghe debuteerde afgelopen weekend bij Lierse. © RV / Lierse

Lierse klopt Patro Eisden in laatste oefenmatch: met vertrouwen naar competitiestart

Voetbal CPLIn de tweede afdeling van het voetbal mag Lierse Kempenzonen de competitiestart met vertrouwen tegemoet gaan. De Pallieters wonnen bij hun generale repetitie van eerstenationaler Patro Eisden (3-2). In heel de voorbereiding werd slechts één keer verloren.

 1. Wouter Corstjens (Patro Eisden) blikt vooruit op treffen met Tienen en op bekertopper tegen Club Brugge: “We wonnen de hoofdprijs”
  voetbal eerste nationale

  Wouter Corstjens (Patro Eisden) blikt vooruit op treffen met Tienen en op bekertop­per tegen Club Brugge: “We wonnen de hoofdprijs”

  Deze week was het een drukte van jewelste op en rond het Patro Eisden-stadion. Hoofdonderwerp van de gesprekken was ongetwijfeld de loting van Club Brugge voor de 1/16de finales van de Beker van België. Op uitzondering van KRC Genk had Patro geen beter tegenstander kunnen treffen. “Met Club Brugge wonnen we de absolute hoofdprijs. Ondertussen blijven we ons focussen op de competitiewedstrijd van zondag tegen Tienen”, houdt de Eisdens kapitein Wouter Corstjens beide voeten op de grond.
 2. Arjen Dekens (KVK Wellen): “Hoop dat de ware leiders opstaan”

  Arjen Dekens (KVK Wellen): “Hoop dat de ware leiders opstaan”

  Hadden wij dit vooraf aangestipt als een soort van referentiewedstrijd tussen twee teams met enige ambitie, dan bleek daarvan na tien minuten geen sprake meer. Wellen bleek vrij snel een maatje te klein voor bezoeker Houtvenne, hetgeen ook Arjen Dekens niet was ontgaan. “Coach Maxime Annys had vooraf een plannetje uitgetekend. Iedereen had hierin vertrouwen. Meteen bleek dat wij niet op de afspraak waren en met een 0-2-achterstand aan deze match begonnen.”
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.