Lierseverdediger Jef Van der Veken zet een tackle in op Bruggeling Arne Engels.
Volledig scherm
Lierseverdediger Jef Van der Veken zet een tackle in op Bruggeling Arne Engels. © BELGA

Lierse Kempenzonen verliest tweede keer van Brugse beloften: “Gebrek aan kwaliteit en efficiëntie”

Voetbal 1B“Zijn we er bijna?” De supporters van Lierse Kempenzonen moeten zich voelen als kinderen op de achterbank van de auto tijdens de jaarlijkse gezinsvakantie naar Zuid-Frankrijk. Na de nederlaag van zondag tegen de beloften van Club Brugge is het voor Lierse meer dan ooit aftellen naar het einde van een troosteloos seizoen.

 1. Knokse Zwintriatlon van september nu al geannuleerd: “Medewerkers van organisatie zijn nodig in vaccinatiecentrum”
  triatlon

  Knokse Zwintriat­lon van september nu al geannu­leerd: “Medewer­kers van organisa­tie zijn nodig in vaccinatie­cen­trum”

  Opnieuw enkele triatlons die sneuvelen op de kalender van 2021 en dit keer allemaal in Knokke met de Zwintriatlon als meest bekende naam. Het organiserende team Sportpromotie van de gemeente Knokke-Heist draait immers al een tijdje volop mee in het lokale vaccinatiecentrum, waardoor het organiseren van vier triatlons in de maand september een onmogelijke opdracht voor hen is. “In deze race naar een betere gezondheidssituatie hebben we geen andere keuze”, klinkt het bij de organisatoren.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  11 mei