Alex Maes heeft net gescoord en viert dat met Yvan Yagan.
Volledig scherm
Alex Maes heeft net gescoord en viert dat met Yvan Yagan. © Belga

Lierse Kempenzonen pakt eerste 9 op 9 voor eigen volk in 2,5 jaar: “Reclame gemaakt voor onszelf”

Voetbal 1BNa drie thuismatchen in de huidige competitie zit Lierse Kempenzonen aan een perfecte negen op negen voor eigen volk. Vrijdagavond ging Waasland-Beveren, toch een outsider voor de titel in 1B, voor de bijl. Het begin van een thuisreputatie?

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.