Hakim Abdallah kreeg enkele kansen, maar scoren zat er niet in voor de spits van Lierse Kempenzonen.
Volledig scherm
Hakim Abdallah kreeg enkele kansen, maar scoren zat er niet in voor de spits van Lierse Kempenzonen. © Belga

Lierse Kempenzonen moet achterom beginnen kijken na eerste 0 op 6: “Het ontbrak ons aan efficiëntie en geluk”

Voetbal 1BLierse Kempenzonen slikte zondag op het veld van Moeskroen een tweede opeenvolgende nederlaag: 2-1 werd het op Le Canonnier. En zo moeten de Pallieters alsmaar meer achterom beginnen kijken.

 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. Racing Mechelen sleept pas laat punt uit de brand tegen tienkoppig Berchem (2-2): “We speelden het niet goed uit”

  Racing Mechelen sleept pas laat punt uit de brand tegen tienkoppig Berchem (2-2): “We speelden het niet goed uit”

  Racing Mechelen stond tegen Berchem meer dan een uur met een man meer op het veld, maar de troepen van Greg Vanderidt slaagden er in die periode niet in om afstand te nemen. Integendeel. Beirlant zette de bezoekers zelfs op een 1-2 voorsprong vanop de stip en Berchem claimde nog een tweede elfmeter nadat Van Hoof neerging in de zestien. Pas in het slot van de wedstrijd kon De Paepe een punt uit de brand slepen voor Racing op aangeven van Carrez, 2-2 was de eindstand.
 3. Charles Dupain (SK Tongeren): “Terechte puntendeling in stevige derby tegen Bocholt VV”

  Charles Dupain (SK Tongeren): “Terechte puntende­ling in stevige derby tegen Bocholt VV”

  Het werd een boeiende derby in de Ambiorixstad tussen SK Tongeren en Bocholt VV. Beide ploegen speelden op het scherp van de snee en kozen voor de aanval. Dat leverde leuke combinaties op en zelfs de neutrale toeschouwer kon genieten. Na een strafschopdoelpunt van Lance Voorjans kwam twee minuten later de gelijkmaker met een heerlijke vrije trap van Yannick Vandersmissen. Het bleef bij een billijk 1-1-gelijkspel.