Dolle vreugde bij doelpuntenmaker Stallone Limbombe en kapitein Alex Maes. Lierse Kempenzonen is prima uit de startblokken geschoten.
Volledig scherm
Dolle vreugde bij doelpuntenmaker Stallone Limbombe en kapitein Alex Maes. Lierse Kempenzonen is prima uit de startblokken geschoten. © Belga

Lierse Kempenzonen is mee met de kopgroep na vlotte winst tegen RWDM

Voetbal 1BLierse Kempenzonen nam zondag vlotjes de maat van RWDM (4-1). Na goals van Abdallah, Limbombe, Laes en Schuermans hield Lierse verdiend de volle buit thuis. Wij kwamen tot drie opvallende vaststellingen na deze tweede driepunter van het seizoen.

 1. Belofte Lars Collie stopt met koersen: “In december begin ik aan een opleiding aan de West-Vlaamse Politieschool”
  WIELRENNEN/BELOFTEN

  Belofte Lars Collie stopt met koersen: “In december begin ik aan een opleiding aan de West-Vlaam­se Politie­school”

  Derdejaarsbelofte Lars Collie uit Wervik stopt met koersen. Met het Indulek-Doltcini-Derito Cycling Team was hij voorzien op de voorlopige deelnemerslijst voor Tombroek Koerse, zaterdag met start en aankomst in Rollegem (Kortrijk). “De klimkoers in Hooglede was enkele weken geleden mijn laatste wedstrijd en had er geen goed gevoel”, zegt Lars Collie.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?