Mylan Ferreira Carrasco zorgde voor het Heistse doelpunt tegen Lierse-Kempenzonen.
Volledig scherm
Mylan Ferreira Carrasco zorgde voor het Heistse doelpunt tegen Lierse-Kempenzonen. © Mpics

Lierse-Kempenzonen haalt het makkelijk bij KSK Heist (1-4)

Voetbal Eerste nationaleLierse-Kempenzonen won woensdag, op de nationale feestdag, eerder makkelijk van eerstenationaler KSK Heist, dat wel één keer kon scoren, maar voor het overige nauwelijks in de wedstrijd zat. Geheel onlogisch is dat niet. De Lierenaars moeten al op 13 augustus klaar zijn voor de start van de competitie in 1B, terwijl Heist pas op 11 september paraat moet zijn tegen Dender. 

 1. ‘Pitbull’ Jannes Van Hecke blinkt uit op het Mechelse middenveld als vervanger van Vanlerberghe: “Jordi stuurde me de dag zelf een berichtje”
  voetbal Jupiler Pro League

  ‘Pitbull’ Jannes Van Hecke blinkt uit op het Mechelse middenveld als vervanger van Vanlerberg­he: “Jordi stuurde me de dag zelf een berichtje”

  Na twee verliespartijen mocht Malinwa zaterdagavond tegen Union voor het eerst zegevieren dit seizoen. KV Mechelen nam de wedstrijd meteen in handen, zette volop druk vooruit, toonde lef en de grinta die in Oostende in de eerste helft ontbrak, was nu wel aanwezig. Een van de exponenten was de jonge Jannes Van Hecke (20). “Dit zijn drie levensbelangrijke punten. Bij een nul op negen had er echt druk op de ketel gekomen.”
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 1. Domper voor Belgische medaillekansen op EK in München komend weekend: na Claire Michel moet ook wereldtopper Van Riel afhaken
  Triatlon

  Domper voor Belgische medaille­kan­sen op EK in München komend weekend: na Claire Michel moet ook wereldtop­per Van Riel afhaken

  Onze Belgian Hammers zullen komend weekend op het EK in München niet in volle sterkte kunnen aantreden. Nadat eerder al Claire Michel wegens een aanslepende kuitblessure forfait moest geven, kondigde wereldtopper Marten Van Riel vandaag aan dat ook hij niet naar Duitsland zal afreizen. De Kempenaar kampt al een kleine twee maanden met een enkelblessure en kan niet pijnvrij lopen. Hij heeft nu verplichte rust opgelegd gekregen.