Stallone Limbombe viert de 2-1. Na afloop was de winger niet zo blij meer.
Volledig scherm
Stallone Limbombe viert de 2-1. Na afloop was de winger niet zo blij meer. © Belga

Lierse Kempenzonen geeft zege tegen Deinze weg in blessuretijd, uitblinker Limbombe zwaar teleurgesteld: “Hier kan ik niet blij mee zijn”

Voetbal 1BLierse Kempenzonen heeft tegen Deinze twee gouden punten uit handen laten glippen. In blessuretijd gaven de Pallieters alsnog een 2-1-voorsprong weg. Lierse Kempenzonen blijft ongeslagen in eigen huis, maar het 2-2-gelijkspel bezorgde geel-zwart een wrange nasmaak. “Hier kan ik niet blij mee zijn”, zuchtte Lierse Kempenzonen-speler Stallone Limbombe (30).

 1. Beloften AA Gent Ladies ruiken halve finale Beker van België: “Toch verwacht ik tegen Chastre geen makkelijke match”
  VROUWENVOETBAL BEKER VAN BELGIË

  Beloften AA Gent Ladies ruiken halve finale Beker van België: “Toch verwacht ik tegen Chastre geen makkelijke match”

  AA Gent Ladies A werd door Anderlecht uit de kwartfinales van de Beker van België gehouden. De beloften van de vrouwelijke Buffalo’s zijn er in dit stadium van de bekercompetitie wel nog bij. Zelfs de halve finale wenkt, want AA Gent Ladies B, leider in eerste nationale, speelt zaterdag thuis tegen reeksgenoot en hekkensluiter Chastre.
 2. Dominik Thalhammer start als nieuwe Cercle-coach op KV Kortrijk: “Eerste week hier is goed verlopen”

  Dominik Thalhammer start als nieuwe Cer­cle-coach op KV Kortrijk: “Eerste week hier is goed verlopen”

  KV Kortrijk-Cercle Brugge: het had de terugkeer van Yves Vanderhaeghe naar het Guldensporenstadion moeten zijn. Maar daar hebben ze in de bestuurskamer van de Vereniging dus anders over beslist. Vanavond zit de 51-jarige Oostenrijker Dominik Thalhammer op de bank als nieuwe T1 van groen-zwart. Tijd voor een inloopperiode heeft hij niet, er moeten al direct punten worden gepakt om uit de degradatiemiserie te ontsnappen.