Stallone Limbombe viert de 2-1. Na afloop was de winger niet zo blij meer.
Volledig scherm
Stallone Limbombe viert de 2-1. Na afloop was de winger niet zo blij meer. © Belga

Lierse Kempenzonen geeft zege tegen Deinze weg in blessuretijd, uitblinker Limbombe zwaar teleurgesteld: “Hier kan ik niet blij mee zijn”

Voetbal 1BLierse Kempenzonen heeft tegen Deinze twee gouden punten uit handen laten glippen. In blessuretijd gaven de Pallieters alsnog een 2-1-voorsprong weg. Lierse Kempenzonen blijft ongeslagen in eigen huis, maar het 2-2-gelijkspel bezorgde geel-zwart een wrange nasmaak. “Hier kan ik niet blij mee zijn”, zuchtte Lierse Kempenzonen-speler Stallone Limbombe (30).

 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Ward Van Dyck (Achel) na puntenwinst in de hel van Menen: “Geen idee of het ook een hel van Teruel wordt”
  Volleybal Challenge Cup

  Ward Van Dyck (Achel) na punten­winst in de hel van Menen: “Geen idee of het ook een hel van Teruel wordt”

  Tectum Achel neemt het woensdagavond in zijn eerste Europese wedstrijd ooit op tegen het Spaanse Teruel. Nieuw voor de club dus, maar ook nieuw voor heel wat spelers. Ward Van Dyck is één van hen. De Kempenaar zat maandag nog op zijn werk om dan snel zijn koffers te pakken. “Ik ben vijf minuten eerder gestopt met werken”, lacht Van Dyck, die in Menen toonde er weer helemaal te staan. “Het eerste punt deed deugd, vooral omdat we een 2-0-achterstand opgehaald hebben. Hopelijk trekken we de lijn door in Teruel.”