Stallone Limbombe, hier aan het werk op training, scoorde voor Lierse op Hooikt.
Volledig scherm
Stallone Limbombe, hier aan het werk op training, scoorde voor Lierse op Hooikt. © Mpics

Lierse Kempenzonen boekt zuinige zege tegen buren van Hooikt

Voetbal 1BIn zijn eerste oefenmatch van de voorbereiding heeft Lierse Kempenzonen (1B) woensdagavond een zuinige 0-2-zege behaald op het veld van de buren van Hooikt (derde provinciale). Nieuwkomer Stallone Limbombe en tester Jordi Liongola zorgden voor de twee doelpunten.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Yoran Deleu en Club Roeselare openen seizoen met een 7 op 9: “Zege op Ardooie is opsteker van formaat”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Yoran Deleu en Club Roeselare openen seizoen met een 7 op 9: “Zege op Ardooie is opsteker van for­maat”

  Vorige zondag keerde tweedeprovincialer Club Roeselare na een korte trip naar Ardooie met de drie punten huiswaarts. De manschappen van coach Franky Mestdagh wonnen er met 1-3 en kunnen dankzij een zeven op negen van een prima competitiestart spreken. Roeselare deelt na drie speeldagen de leiding met Kortemark en Veurne. Zondag komt SK Snaaskerke langs in het Rodenbachstadion.