Pieter De Schrijver zit Christophe Janssens van Westerlo op de huid. De Schrijver verlengde intussen zijn contract op het Lisp.
Volledig scherm
Pieter De Schrijver zit Christophe Janssens van Westerlo op de huid. De Schrijver verlengde intussen zijn contract op het Lisp. © BELGA

Lierse geeft vertrouwen aan jongeren: nieuwe contracten voor Pieter De Schrijver (20) en Joppe Vannuffelen (17)

Voetbal 1B‘In youth we trust’: de Engelstalige slagzin waar Anderlecht graag mee uitpakt, is ook van toepassing voor Lierse Kempenzonen. Zo ondertekenden rechtsback Pieter De Schrijver (20) en derde doelman Joppe Vannuffelen (17) allebei een langer contract bij Lierse. De Schrijver was in de voorbije twee matchen telkens titularis.

 1. Enzo Ide bereikt eerste maal de finale in RallyX Nordic: “Ik ben heel blij met het weekend, ook al kende het zowel ups als downs”
  autosport

  Enzo Ide bereikt eerste maal de finale in RallyX Nordic: “Ik ben heel blij met het weekend, ook al kende het zowel ups als downs”

  Het voorbije lange weekend was goed voor heel wat rallycrossactie in het Zweedse Holjes waar de derde en de vierde manche van het gereputeerde RallyX Nordic op het programma stond. Enzo Ide liet donderdag een sterk tempo zien, maar moest door stuurproblemen na een aanrijding noodgedwongen de strijd opgeven. Tijdens de tweede manche van het weekend plaatste hij zich voor de finale en daarin scoorde hij een zeer sterke vijfde plaats, zijn beste resultaat in het Scandinavische kampioenschap tot dusver.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend