Lien Hillewaert gaat fel in duel tegen Nederland. Zondag speelt ze met de Panthers om brons tegen Spanje.
Volledig scherm
Lien Hillewaert gaat fel in duel tegen Nederland. Zondag speelt ze met de Panthers om brons tegen Spanje. © Photo News

Lien Hillewaert (Red Panthers): “We verdedigen onze cirkel met vuur en kunnen wedijveren met de top”

hockey EKDe Red Panthers doen zondag op het EK in Amstelveen een gooi naar een tweede EK-medaille ooit. De hockeyvrouwen willen hun knap toernooi bekroond zien met een medaille. “We gaan er opnieuw volle bak voor”, bevestigt Lien Hillewaert. “Dit is echt een speciale groep.”

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.