Isaac Kimeli en Robin Hendrix liepen al samen op kampioenschappen.
Volledig scherm
Isaac Kimeli en Robin Hendrix liepen al samen op kampioenschappen. © Belga

Liefst acht atleten van OEH nemen de komende dagen deel aan de Spelen

AtletiekVandaag start het atletiekgedeelte op de Olympische Spelen in Tokio. De Vlaams-Brabantse clubs komen daarbij flink aan bod en dat geldt zeker voor OEH. Door de overgang van het team rond trainer Jacques Borlée steeg het aantal Tokiogangers flink. Daardoor zullen liefst acht atleten van de Halse club aan de slag gaan de komende dagen, al zitten daar ook reserves voor de aflossingen bij.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Coach Erick Rios ziet Ronse ei zo na 4-0 uit handen geven: “Spectaculair en spannend, maar niet voor herhaling vatbaar”

  Coach Erick Rios ziet Ronse ei zo na 4-0 uit handen geven: “Spectacu­lair en spannend, maar niet voor herhaling vatbaar”

  Na twee nederlagen heeft SK Ronse eindelijk loon naar werken gekregen. Tegen een matig Westhoek zaten de blauwhemden al bij de rust op rozen. Falzone opende al vlug de score en een sterke Botoko prikten er voor de rust nog twee tegen de netten. Buit binnen, dacht iedereen, zeker toen Sylla de 4-0 binnenschoot. In het slot maakte Ronse het zichzelf echter nog onnodig moeilijk en slikte het nog drie tegentreffers.