Liam Slock rijdt donderdag in het Nederlandse Mierlo en trekt zaterdag naar de GP Color Code in Bassenge.
Volledig scherm
Liam Slock rijdt donderdag in het Nederlandse Mierlo en trekt zaterdag naar de GP Color Code in Bassenge. © Geert De Rycke

Liam Slock naar twee proeven Road Series: “Eindzege in dit klassement kan een doel worden”

wielrennen beloftenDe eindzege in de Ardense Triptiek glipte Liam Slock (21) tijdens de slotrit door de vingers. De laatstejaarsbelofte uit Zeveneken won de eerste etappe, pakte de leiderstrui, maar kwam bij de eindafrekening één seconde tekort op Lander Loockx, de veldrijder die de laatste rit won.

 1. BMW viermaal winnaar tijdens tweede manche van de Zolder Sprint Series: “Al jaren de kweekvijver voor nieuw talent in onze sport”
  motorsport

  BMW viermaal winnaar tijdens tweede manche van de Zolder Sprint Series: “Al jaren de kweekvij­ver voor nieuw talent in onze sport”

  Op Circuit Zolder vond vandaag de tweede manche van de Zolder Sprint Series 2022 plaats. Op het programma stonden opnieuw vier sprintwedstrijden, twee voor de Cup en twee voor de Supercup, allemaal als onderdeel van het Vlaams kampioenschap motoren snelheid. Het warme weer had zeker zijn aandeel in het verloop van de competitie, waar Fedrik Matthys (BMW) in de Cup en Yan Ancia (BMW) in de Supercup de grote winnaars werden.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 1. Yellow Tigers gaan de overlevingsstrijd aan voor het behoud in de Volley Nations League: “Kapitein Van Gestel is niet inzetbaar”
  vrouwenvolleybal

  Yellow Tigers gaan de overle­vings­strijd aan voor het behoud in de Volley Nations League: “Kapitein Van Gestel is niet inzetbaar”

  Het wordt nagelbijten voor de Yellow Tigers tijdens de laatste week van de VNL-competitie. Vijf landen werden door de internationale volleybalbond als ‘challenger’ aangeduid. Samen met België moeten vier concurrenten strijden voor het behoud. Het WK staat bovenaan de doelstellingen, tegelijkertijd wil de Belgische ploeg in de hoogste internationale volleybalreeks blijven.