Liam Prez (r.) in de bekermatch tegen KV Kortrijk. Sinds een weekje is hij aan de slag bij Westhoek.
Volledig scherm
Liam Prez (r.) in de bekermatch tegen KV Kortrijk. Sinds een weekje is hij aan de slag bij Westhoek. © VDB

Liam Prez ruilde tijdens winterstop Knokke voor KVK Westhoek: “Vertrokken voor mijn eigen ontwikkeling en om meer speelminuten te hebben”

VOETBAL TWEEDE NATIONALE AWegens te veel blessures en coronabesmettingen bij eersteprovincialer WS Lauwe zag tweedenationaler KVK Westhoek de oefenwedstrijd van zondagvoormiddag in het water vallen. Nieuwkomer Liam Prez (21) geniet dus van een vrij weekend. Hij verliet Knokke FC voor het team van trainer Bruno Debo. Bij de kustploeg was Prez bezig aan zijn derde seizoen.

 1. ASV Geel wint heel overtuigend van Blankenberge, De Kempen B stunt in Antwerpse bekerfinale
  voetbal provinciaal

  ASV Geel wint heel overtui­gend van Blankenber­ge, De Kempen B stunt in Antwerpse bekerfina­le

  De provinciale eindronden komen stilaan in een beslissende fase. In de interprovinciale eindronde schakelde ASV Geel zondagavond Blankenberge uit en zit nu in de laatste rechte lijn richting derde amateurklasse. Van tweede tot en met vierde provinciale worden de heenwedstrijden van de finalewedstrijden donderdag 18 mei om 19 uur gespeeld. Al kunnen clubs in onderling overleg het aanvangsuur aanpassen. De terugwedstrijden worden zondag afgewerkt.
 2. KSV Sottegem viert 100-jarig bestaan met promotie naar eerste provinciale: “Gerechtigheid is geschied”
  Eindronde

  KSV Sottegem viert 100-jarig bestaan met promotie naar eerste provincia­le: “Gerechtig­heid is geschied”

  Eind goed, al goed. Na de verloren titelmatch op het veld van Borsbeke is KSV Sottegem er toch in tweede zit in geslaagd om de verdiende promotie naar eerste provinciale af te dwingen. In een nagelbijter voor meer dan duizend toeschouwers tegen Denderleeuw zorgde Van De Maele tien minuten voor affluiten voor dé verlossing. Een waar volksfeest barstte los in Erwetegem, waar Sottegem een dolle feestnacht inging.