Zelfs driemansmuurtjes met Jolan Cox, Elias Thys en Jan Martinez konden Menen niet van de winst houden.
Volledig scherm
Zelfs driemansmuurtjes met Jolan Cox, Elias Thys en Jan Martinez konden Menen niet van de winst houden. © Dick Demey

Liam McCluskey na de nederlaag tegen Menen: “We geraakten niet uit de West-Vlaamse tang”

Volleybal EMLGreenyard Maaseik geraakt voorlopig niet uit de hoek waar de klappen vallen. Na de Europese nederlaag in Moskou, gingen de Maaseikenaars in eigen huis met de billen bloot tegen Menen. Tegen een team dat vorige week het nieuws kreeg dat dit het laatste seizoen in Liga A is. Van berusting was allerminst iets te merken bij de West-Vlamingen. In tegendeel, Maaseik kreeg rake klappen. “Menen speelde sterk, verdedigde perfect terwijl wij te weinig aanvallende druk konden zetten”, vertelt Liam Mc Cluskey.

 1. Luna Vanzeir en KRC Genk Ladies zitten met zes op zes leidersduo op de hielen: “De titelstrijd ligt volledig open en wij gaan voluit onze kans”
  PREMIUM
  VROUWENVOETBAL SUPER LEAGUE PO1

  Luna Vanzeir en KRC Genk Ladies zitten met zes op zes leidersduo op de hielen: “De titel­strijd ligt volledig open en wij gaan voluit onze kans”

  KRC Genk Ladies heeft de start in PO1 niet gemist. Met overwinningen tegen leider OHL en Club Brugge doen de Genkies goede zaken in de rangschikking. De kloof met de top is haast gedicht. Ook Anderlecht ging gisteravond met 1-0 onderuit tegen Standard. Met vijf teams op een zakdoek ligt de titelstrijd weer volledig open.
  Genk