Levi Wallez speelt zondag zijn laatste wedstrijd ooit en kan voor het eerst in zijn carrière de titel pakken.
Volledig scherm
Levi Wallez speelt zondag zijn laatste wedstrijd ooit en kan voor het eerst in zijn carrière de titel pakken. © Geert De Rycke

Levi Wallez (Sparta Wortegem) : “Eerste titel in laatste match ooit? Ondanks kuitletsel op mijn tanden bijten”

Voetbal derde provinciale CSparta Wortegem staat op negentig minuten van de titel in derde C. Bij winst thuis tegen SK Zingem mogen de blauw-witten een kampioensfeestje bouwen. Voor de afscheidnemende Levi Wallez (31) zou dat de eerste titel ooit zijn.

  1. Arne Van Den Eynde (E. Aalst) hoopt tegen eindronde in topvorm te zijn: “Als we compleet geraken, kunnen we top van onze reeks aan”
    PREMIUM
    voetbal tweede nationale A

    Arne Van Den Eynde (E. Aalst) hoopt tegen eindronde in topvorm te zijn: “Als we compleet geraken, kunnen we top van onze reeks aan”

    Arne Van Den Eynde maakte vorige week op FC Gullegem zijn wederoptreden met een invalbeurt van een twintigtal minuten. De middenvelder viel in de topper tegen SC Lokeren-Temse uit met een gescheurd ligament aan de enkel en rekent er na een lange revalidatie op tegen de eindronde in topvorm te zijn. Hij hoopt in competitieverband met meer speelminuten matchritme op te doen, maar nu zondag tegen Racing Harelbeke kan hij zeker nog geen negentig minuten aan.