Levi Jacobs bekijkt de komende dagen in welke mate er moet gesleuteld worden aan de trainingen.
Volledig scherm
Levi Jacobs bekijkt de komende dagen in welke mate er moet gesleuteld worden aan de trainingen. © Geert De Rycke

Levi Jacobs (Erpe-Mere United) stelt zich vragen bij uitstel competitie: “Ik hou rekening met versoepelingen”

Voetbal Derde nationale AWellicht zal er voor 28 januari niet meer in competitieverband gevoetbald worden. Deze nieuwe voetballockdown roept vragen op. Ook bij Erpe-Mere United zijn er bedenkingen. Trainer Levi Jacobs houdt alle scenario’s momenteel open. Zelfs voetballen in januari acht hij niet geheel uitgesloten. Misschien heeft hij een punt.

 1. Jeroen De Vroe en SK Wavria overtuigen in eindronde en promoveren naar tweede provinciale: “Ons niveau overstegen”

  Jeroen De Vroe en SK Wavria overtuigen in eindronde en promoveren naar tweede provincia­le: “Ons niveau overstegen”

  SK Wavria had zondag aan een 2-2 gelijkspel genoeg om de promotie naar tweede provinciale af te dwingen ten koste van Molenzonen-Hallaar. Na de 1-3 uitzege van donderdag leek het nog even spannend te zullen worden bij een 1-2 achterstand, maar Dieter Van Den Brande schonk zijn ploeg zekerheid. Een knap resultaat van Wavria dat in de terugronde alleen van kampioen Punt-Larum verloor op de slotspeeldag en daarna de draad gewoon weer opnam in de eindronde.
 2. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 3. Célestin De Schrevel viert profcontract bij AA Gent met profdebuut: “Jammer genoeg geen clean sheet”
  Voetbal 1A

  Célestin De Schrevel viert profcon­tract bij AA Gent met profdebuut: “Jammer genoeg geen clean sheet”

  Hein Vanhaezebrouck moest puzzelen na de blessure van Davy Roef. Met Sinan Bolat op weg naar de uitgang besloot hij z'n twee jonge doelmannen, Louis Fortin(20) en Célestin De Schrevel(20) elk een helft te gunnen. Célestin De Schrevel, die de beloften van de Buffalo’s mee naar de vijfde plek in de stand bracht, kreeg na de rust het meeste werk. Hij vierde met die wedstrijd ook z’n eerste profcontract.