Atomix Haacht maakte het erg spannend, maar wist zich alsnog van het kampioenschap en de promotie naar Liga 2 te verzekeren.
Volledig scherm
Atomix Haacht maakte het erg spannend, maar wist zich alsnog van het kampioenschap en de promotie naar Liga 2 te verzekeren. © RV

Levi De Leus en Atomix Haacht veroveren titel na zenuwslopend duel: “We zijn trager dan vroeger, maar het kwaliteitsverschil is er nog steeds”

handbal liga 3Atomix Haacht heeft op Schoten in een razend spannende topper  de kampioenstitel gepakt. Haacht had op de slotspeeldag een puntje nodig om zich te verzekeren van de oppergaai in Liga 3 . Tot het slot had het de handen vol met Schoten, dat in de slotseconden een 23-23-gelijkspel uit de brand wist te slepen. 

  1. Philip Milanov na zijn twaalfde opeenvolgende nationale titel : “Punten voor de World Ranking waren het belangrijkste vandaag”
    Atletiek

    Philip Milanov na zijn twaalfde opeenvol­gen­de nationale titel : “Punten voor de World Ranking waren het belangrijk­ste vandaag”

    Op de eerste dag van het Belgisch kampioenschap atletiek heeft Philip Milanov (30) voor het twaalfde jaar op rij goud behaald in het discuswerpen. In Gentbrugge bleef hij met een worp van 61m72 een stuk onder zijn seizoensbeste, maar sprokkelde hij wel belangrijke punten het oog op kwalificatie voor het WK in Eugene. “Het ontbrak me wat aan frisheid vandaag”, zegt hij.