Ryan Kriener was met 27 punten en elf rebounds eens te meer de uitblinker bij Bears.
.
Volledig scherm
Ryan Kriener was met 27 punten en elf rebounds eens te meer de uitblinker bij Bears. . © Vertommen

Leuven Bears leveren sterke teamprestatie tegen Phoenix Brussels

Basketbal Euromillions LeagueLeuven Bears speelde in de hoofdstad een zeer volwassen wedstrijd. Op de eerste minuten na had de ploeg de match constant in handen. Ryan Kriener was de absolute uitblinker, maar ook zijn ploegmakkers lieten zich gelden. Vijf spelers haalden de dubbele punten. Dat collectief was een troef.

 1. Pieter Verhees (Maaseik) hangt zijn volleyplunje aan de haak: “Het was op”
  Volleybal EML

  Pieter Verhees (Maaseik) hangt zijn volleyplun­je aan de haak: “Het was op”

  Verrassend en toch weer niet: Pieter Verhees stopt met volleyballen. De 31-jarige middenman ondervindt te veel last van zijn knieën. Dat is ook de reden waarom hij het voorbije seizoen duidelijk gespaard werd. Verhees had nog een contract voor volgend seizoen, maar nu moet Maaseik dus op zoek naar een nieuwe middenman. Voor hij na acht seizoenen in het buitenland terugkeerde naar België, speelde hij bij de Italiaanse ploegen Latina, Modena, Monza, Vibo Valentia en Ravenna en het Poolse Zawiercie.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei