Leonardo Cascio (SV Belisia) zorgt voor een snelle voorzetting.
Volledig scherm
Leonardo Cascio (SV Belisia) zorgt voor een snelle voorzetting. © Borgerhoff

Leonardo Cascio (SV Belisia): “Thuis komen we sterker voor de dag”

voetbal tweede nationale BWerden er bij aanvang van de competitie nog vraagtekens geplaatst bij Leonardo Cascio, dan heeft de goalie die twijfels al geruime tijd naar de vergeethoek verdrongen. “Het is maar logisch dat mensen zich afvragen of een doelman, die op dit niveau nog niet actief was, zijn waarde zou hebben. Intussen kan ik stellen, zonder daarbij naast mijn schoenen te willen stappen, dat ik de mensen van mijn kunnen heb overtuigd”, aldus het 22-jarige sluitstuk bij SV Belisia.

 1. Aurèle Vandeputte na persoonlijk record én zege op 800m in Manchester: “Vooral blij dat ik zo’n wedstrijd kan winnen”
  Indooratletiek

  Aurèle Vandeputte na persoon­lijk record én zege op 800m in Manchester: “Vooral blij dat ik zo’n wedstrijd kan winnen”

  Het internationaal indoorseizoen komt stilaan op gang en ook onze nationale toppers beginnen zich stilaan te tonen. Aurèle Vandeputte (26) trok afgelopen weekend naar Manchester waar de aftrap werd gegeven van de World Indoor Tour. De Oostkampenaar won er zijn reeks van de 800m in een nieuw persoonlijk record van 1.48.33. “Jammer genoeg is de haas niet komen opdagen”, zegt hij.
 2. Daisel Roeselare stunt tegen KBC Kortemark
  Minivoetbal eerste nationale

  Daisel Roeselare stunt tegen KBC Kortemark

  Ook in het minivoetbal bleef de vijfde golf van de pandemie niet zonder gevolgen. Zowel het duel tussen Banden Nollet Aalter en San Siro Deftinge als dat tussen HG Appels en Domino Aalter worden door het grote aantal besmettingen later op het seizoen afgewerkt. De meest in het oog springende uitslag was die tussen Daisel Roeselare en KBC Kortemark. Roeselare haalde het in deze West-Vlaamse derby verrassend met 8-3.
 3. Olympia Wijgmaal ziet flankspeler Ato Ampiah Morgan uitvallen met armbreuk: “Ik had er nochtans heel veel zin in”
  voetbal tweede nationale B

  Olympia Wijgmaal ziet flankspe­ler Ato Ampiah Morgan uitvallen met armbreuk: “Ik had er nochtans heel veel zin in”

  Net wanneer de ziekenboeg opnieuw wat begon leeg te lopen, kregen ze bij tweedenationaler Olympia Wijgmaal opnieuw een tegenslag te verwerken. De troepen van trainer De Pauw bogen zondag in de oefenmatch tegen Huldenberg wel netjes een 0-1-achterstand om in een mooie 5-1-zege, de ploeg zag wel aanvallende troef Morgan uitvallen met een armbreuk.