Leonardo Bertone werd in geen tijd een onmisbare pion in het team van Nicky Hayen.
Volledig scherm
Leonardo Bertone werd in geen tijd een onmisbare pion in het team van Nicky Hayen. © Photo News

Leonardo Bertone (Waasland-Beveren) klaar voor de clash met Seraing: “Van onderschatting geen sprake, ik verloor al eens barrages tegen een tweedeklasser”

voetbal 1AEr zijn weinig voetballers die met zoveel plezier een interview geven als Leonardo Bertone (27). Zelfs telefonisch - coronacrisis, weet u wel - maakt hij het ene grapje na het andere en zegt hij waarop het staat. Er zijn trouwens weinig voetballers die zo snel zó belangrijk werden voor hun team als de zomeraanwinst voor Waasland-Beveren. De Zwitser miste welgeteld één wedstrijd -door schorsing - en is intussen vicekapitein.

  1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
    Jobat.be

    Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

    De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.