Een beeld van Léo Seydoux uit de bekermatch van vorig weekend op het veld van FC Knokke.
Volledig scherm
Een beeld van Léo Seydoux uit de bekermatch van vorig weekend op het veld van FC Knokke. © BELGA

Léo Seydoux en Beerschot kunnen dit weekend (minstens even) leider worden: “We hebben een ploeg om mee te doen voor de prijzen”

Voetbal CPLBeerschot ontvangt zaterdag Deinze en kan (op zijn minst tijdelijk) naar de eerste plaats in de tweede voetbalklasse springen. “We hebben ook een ploeg om mee te doen voor de prijzen”, vindt Beerschots rechterflankspeler Léo Seydoux.

  1. Yassin Gueroui en Patro Eisden nemen in dolle slotfase de maat van  Hoogstraten en verstevigen hun leidersplaats: “Het feestje blijft duren”
    voetbal eerste nationale

    Yassin Gueroui en Patro Eisden nemen in dolle slotfase de maat van Hoogstra­ten en verstevi­gen hun leiders­plaats: “Het feestje blijft duren”

    Patro Eisden blijft de overwinningen aan elkaar rijgen. Toch hadden de Maaslanders aan Hoogstraten een lastige klant. Pas in de absolute slotfase brak Eisden de dubbele muur van de hekkensluiter open. Roman Ferber en Jordan Renson ranselden telkens vanop de zestien de bal tegen de netten. De ontlading bij het laatste fluitsignaal was dan ook bijzonder groot. “Ons sprookje blijft duren. We pakken een nieuwe driepunter en verstevigen onzeleidersplaats”, juichte een tevreden Yassin Gueroui.