Lenny Nangis, met de bal aan de voet, was vaak ongrijpbaar voor de bezoekers uit Lommel.
Volledig scherm
Lenny Nangis, met de bal aan de voet, was vaak ongrijpbaar voor de bezoekers uit Lommel. © Belga

Lenny Nangis (RWDM) weet het even niet meer: “Als we bij zoveel balbezit en kansen al niet kunnen winnen”

voetbal 1BRWDM had bijna driekwart balbezit en vier keer meer goede kansen tegen Lommel, maar ging finaal wel met 1-2 de boot in. De Limburgers blijven voorlopig het zwarte beest van de Brusselse club. Is het pech of naïviteit? Wie zal het zeggen. Trainer Euvrard weet het wel: “We missen efficiëntie in beide zestien meters.”

 1. Ali Yildiz scoort hattrick en bezorgt Eendracht Termien ruime zege: “Ik heb het scoren niet verleerd”
  voetbal derde nationale B

  Ali Yildiz scoort hattrick en bezorgt Eendracht Termien ruime zege: “Ik heb het scoren niet verleerd”

  Eendracht Termien heeft nog eens ouderwets uitgehaald. De jonkies van trainer Tomas Daumantas namen met ruime 6-2-cijfers de maat van Berlaar-Heikant. Vooral na de rust schudde Termien alle frustraties van zich af. Ook Ali Yildiz mocht juichen. Met een hattrick toonde de Termienspits dat hij het scoren nog niet verleerd heeft. “Ik telde vijf assists achter mijn naam, maar het zijn toch de doelpunten waarop een spits wordt beoordeeld”, genoot Yildiz.
 2. Christoph Van Elslande stapt op bij WS Lauwe: “Een beslissing in het belang van de club”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Christoph Van Elslande stapt op bij WS Lauwe: “Een beslissing in het belang van de club”

  Christoph Van Elslande is niet langer trainer van eersteprovincialer White Star Lauwe. Vlak na de verloren thuiswedstrijd tegen Sassport Boezinge (0-2) gaf hij zijn ontslag. “Dit is een beslissing in het belang van de club”, reageert Van Elslande. “Ik kijk niet naar mezelf, ik ben een passant.” Eén van de grootste kandidaten om Van Elslande op te volgen bij de Wietstar is Maxim Vandamme.