Lennert Van Eetvelt neemt volgend weekend deel aan het EK op de weg in het Portugal.
Volledig scherm
Lennert Van Eetvelt neemt volgend weekend deel aan het EK op de weg in het Portugal. © Geert De Rycke

Lennert Van Eetvelt is Belgisch kampioen ploegentijdrit: “Nagelbijter tot de laatste seconde”

Wielrennen U23Lennert Van Eetvelt is met Lotto-Soudal U23 Belgisch kampioen ploegentijdrit geworden. De Lubbekenaar was een van de drijvende krachten in het team. Lotto-Soudal U23 haalde het voor Elevate P/B Home Solution en EFC. Van Eetvelt – aan een bijzonder knap seizoen bezig – focust zich nu op het komende EK.

 1. Ameen Al-Dakhil (STVV) na scoreloos gelijkspel bij KV Kortrijk: “Op basis van sterke tweede helft verdienden we de overwinning”
  voetbal jupiler score league

  Ameen Al-Dakhil (STVV) na scoreloos gelijkspel bij KV Kortrijk: “Op basis van sterke tweede helft verdienden we de overwin­ning”

  In het Guldensporenstadion bleven KV Kortrijk en STVV steken op een scoreloos gelijkspel. T1 Bernd Hollerbach liet Perenaar Wolke Janssens in de basis staan. De Duitser Robert Bauer, die vorige week weg bleef van de training om zo een transfer te forceren, zat op de bank. De Kanaries hadden het meeste balbezit en de Kerels loerden op de counter. Na de rust kreeg STVV de beste kansen met een heerlijke trap van een beresterke Frank Boya tegen de paal. STVV blijft twaalf wedstrijden ongeslagen, maar schiet weinig op met drie gelijke spelen op rij.
 1. Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrinker ben jij?
  HLN Shop

  Belg drinkt gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag: welk van de vijf types koffiedrin­ker ben jij?

  De Belg gemiddeld 2,2 kopjes koffie per dag En dat is helemaal niet ongezond. In lage dosissen zou cafeïne het risico op hart- en vaatziekten, Alzheimer en huidkanker verminderen. Met zijn allen aan de koffie dan maar! Je kan het veelzijdige goedje op talloze manieren serveren en ook de zetwijze heeft een grote invloed op de smaak. Hoe bereid jij je favoriete kopje? HLN Shop zocht voor ieder type koffieslurper een bijpassend koffiezetapparaat.