Lennert Teugels mocht na de derde etappe het hoogste podium betreden.
Volledig scherm
Lennert Teugels mocht na de derde etappe het hoogste podium betreden. © RV

Lennert Teugels wint rit in Ronde van Iran-Azerbeidzjan: “Vreemde culturen leren kennen op de fiets heeft toch iets magisch”

Wielrennen profsDe voorbije dagen was Lennert Teugels aan de slag in de Ronde van Iran-Azerbeidzjan. Iran? Het land beleeft momenteel woelige tijden, maar daar heeft de renner van Tarteletto-Isorex weinig van gemerkt. Teugels schreef de derde rit op zijn palmares en bekroonde daarmee de suprematie van zijn ploeg.

  1. Azzeddine Zaidi tovert tegen Hoegaarden-Outgaarden en houdt KHO Bierbeek zo aan de leiding in eerste provinciale: “Ik wil er staan op de belangrijke momenten”

    Azzeddine Zaidi tovert tegen Hoegaarden-Outgaarden en houdt KHO Bierbeek zo aan de leiding in eerste provincia­le: “Ik wil er staan op de belangrij­ke momenten”

    Het nummer vier Hoegaarden-Outgaarden kondigde zich aan als een lastige klip om te omzeilen voor KHO Bierbeek. Dat bleek ook afgelopen zaterdagavond, al lieten de manschappen van trainer Lavigne zich niet uit hun lood slaan. Dankzij twee goals van uitblinker Azzeddine Zaidi won de fiere leider met duidelijke 3-1-cijfers.