Lennert Teugels maakt zich op voor de Ronde van Iran-Azerbeidzjan.
Volledig scherm
Lennert Teugels maakt zich op voor de Ronde van Iran-Azerbeidzjan. © Geert Tresignie

Lennert Teugels kiest voor Bingoal-Pauwels Sauzen-WB: “Dit is opnieuw een mooie stap voorwaarts”

Wielrennen profsVolgend seizoen zal Lennert Teugels de kleuren verdedigen van Bingoal-Pauwels Sauzen-WB. Voor de negenentwintigjarige prof is dit een mooie opstap na een goed seizoen. Vooraleer het zo ver is, wil Teugels zich nog enkele keren laten opmerken in de trui van Tarteletto-Isorex. Dat kan de komende dagen al in de Ronde van Iran-Azerbeidzjan.

 1. Coach Yves Beckers (Schoonbeek-Beverst): “Voor de feestdagen willen wij toch nog wat oogsten”
  voetbal derde nationale B

  Coach Yves Beckers (Schoonbeek-Be­verst): “Voor de feestdagen willen wij toch nog wat oogsten”

  Als je bij Schoonbeek-Beverst even je oor te luisteren legt, is men er best tevreden over de puntenoogst tot dusver. Ook coach Yves Beckers, perfectionistisch in de benadering van elke wedstrijd, ziet geen reden tot klagen. “Vergeet niet, dat wij vorig seizoen in eerste provinciale geen kampioen speelden. Wij profiteerden van de mogelijkheid dat Achel geen licentie voor de nationale reeksen aanvroeg. Met beperkte middelen stelden wij dan ook een realistisch doel voor ogen: weg blijven van die dalersplaatsen. Bij uitbreiding maakte ik er een punt van, om vijf teams achter ons te laten. Tot dusver lijkt ons dat te zullen lukken”, licht Beckers toe.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.