Mandel-speler Lennert De Smul (l.) kan een voorzet van Joey Dujardin (r.) niet verhinderen in de derby tegen Winkel.
Volledig scherm
Mandel-speler Lennert De Smul (l.) kan een voorzet van Joey Dujardin (r.) niet verhinderen in de derby tegen Winkel. © VDB

Lennert De Smul staat met FC Mandel United voor eerste thuismatch van het seizoen: “Moeilijk om de tegenstanders nu al naar waarde in te schatten”

VOETBAL EERSTE NATIONALEDe ambitieuze eerstenationaler FC Mandel United moest op de eerste speeldag vrede nemen met een puntendeling op het veld van buur Winkel Sport. Zaterdagavond om 20 uur staat de eerste competitiematch in de eigen Izegemse Skyline Arena op het programma met de komst van het Waalse Visé.

 1. Yves Vanderhaeghe en Cercle Brugge wachten Standard met het mes tussen de tanden op: “Ik ben een strijder”
  VOETBAL 1A

  Yves Vanderhaeg­he en Cercle Brugge wachten Standard met het mes tussen de tanden op: “Ik ben een strijder”

  Zeven nederlagen in de jongste 8 matchen: het overkwam Yves Vanderhaeghe (51) nooit eerder in zijn 7 seizoenen als hoofdtrainer. “Slecht slapen doe ik er nog niet van”, zucht de coach van Cercle Brugge. “Maar ik ben zeker niet de gezelligste thuis. We moeten dringend een resultaat neerzetten om het tij te keren.” Zaterdag komt Standard naar Jan Breydel. Cercle won voor het laatst thuis van de Rouches in... 2011, ook al geen statistiek om vrolijk van te worden.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.