In de stadsderby bij Petegem twee kandidaat-aanvoerders van SK Deinze: Raphael Lecomte en de struikelende Lennart Mertens.
Volledig scherm
In de stadsderby bij Petegem twee kandidaat-aanvoerders van SK Deinze: Raphael Lecomte en de struikelende Lennart Mertens. © Robby Verdickt

Lennart Mertens (SK Deinze): “Lager vetpercentage en meer kracht na zwaarste voorbereiding ooit”

voetbal 1BZaterdag (11.30 uur) werkt SK Deinze thuis tegen Cercle Brugge een laatste oefenmatch voor de competitiestart van vrijdag 13 augustus af. Topschutter Lennart Mertens is opgelucht dat de voorbereiding bijna ten einde is.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.