Lennart Mertens viert één van zijn Deinse doelpunten. In zes seizoenen scoorde hij 83 keer voor de oranjehemden.
Volledig scherm
Lennart Mertens viert één van zijn Deinse doelpunten. In zes seizoenen scoorde hij 83 keer voor de oranjehemden. © BELGA

Lennart Mertens ruilt SK Deinze voor Club NXT, doelman William Dutoit krijgt Spaanse concurrent

voetbal challenger pro leagueLennart Mertens (29), al zes seizoenen topschutter, verlaat SK Deinze en wordt de twee volgende seizoenen de aanvalsleider van Club NXT. Club Brugge betaalde een transfersom en rondde de overgang van de diepe spits af.

 1. Robbe Decostere (Cercle Brugge) maakt geen drama van nederlaag op Standard: “Te vroeg voor paniek”
  voetbal jupiler pro league

  Robbe Decostere (Cercle Brugge) maakt geen drama van nederlaag op Standard: “Te vroeg voor paniek”

  Tweede uitwedstrijd, tweede nederlaag van het seizoen voor Cercle Brugge. Het wilde voor de Vereniging nog niet meezitten buitenshuis. In Westerlo werd na het falen de hand in eigen boezem gestoken, op Sclessin was scheidsrechter Erik Lambrechts de gebeten hond. “Zonder die twee vederlichte strafschoppen was het hier een logische 0-0 geworden en dat zou correct geweest zijn”, oordeelde Robbe Decostere.
 2. Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs
  Livios

  Een nieuwe keuken kost snel 15.000 euro: met deze 5 tips druk je de prijs

  De keuken is vaak de eerste ruimte die je vernieuwt, nadat je een huis of appartement hebt gekocht. We willen deze ruimte meestal anders, beter, meer naar onze eigen smaak en behoefte inrichten. Maar het budget strooit meer dan eens roet in het eten: de gemiddelde prijs voor een volledig uitgeruste keuken ligt namelijk op zo’n 10.000 à 15.000 euro. Bouwsite Livios geeft vijf praktische tips om de prijs te drukken.