Lennart Mertens juicht om de late gelijkmaker bij RWDM, zijn tachtigste doelpunt in 150 matchen voor SK Deinze.
Volledig scherm
Lennart Mertens juicht om de late gelijkmaker bij RWDM, zijn tachtigste doelpunt in 150 matchen voor SK Deinze. © BELGA

Lennart Mertens redt Deinze met twee late goals: “Lage vrije trap van Youssef ingeving van het moment”

VOETBAL 1BAchtste gelijkspel van het seizoen voor SK Deinze, maar dit keer kon iedereen daarmee leven. Want twee minuten voor het einde van de reguliere speeltijd leidde RWDM met 2-0. Lennart Mertens bracht zijn ploeg nog langszij.

 1. Dean Joris speelt met Berg en Dal 4-4 gelijk in oefenduel in Hasselt: “Ondanks mooi resultaat overheerst ontgoocheling”
  VOETBAL EERSTE PROVINCIALE

  Dean Joris speelt met Berg en Dal 4-4 gelijk in oefenduel in Hasselt: “Ondanks mooi resultaat overheerst ontgooche­ling”

  Eersteprovincialer Berg en Dal boekte het voorbije weekend een opmerkelijk resultaat. Op het veld van Sporting Hasselt, de Limburgse formatie uit tweede nationale B, stapte de Meerhoutse formatie na een oefenmatch met een 4-4-gelijkspel van het veld. Toch heerste er na afloop bij Dean Joris ontgoocheling. Het eergevoel van een sportman kwam tot uiting.
 1. Vrijwilligers bij Asterix Avo zorgen jarenlang voor een meerwaarde bij de succesvolle volleybalclub: “Voor sfeer en gezelligheid verdient men hier een tien”
  volleybal liga A

  Vrijwilli­gers bij Asterix Avo zorgen jarenlang voor een meerwaarde bij de succesvol­le volleybal­club: “Voor sfeer en gezellig­heid verdient men hier een tien”

  Op 7 december wordt jaarlijks de dag van de vrijwilliger gevierd. Bij Asterix Avo maakte men een uitzondering en heeft men vorige zaterdag twee vrijwilligers in de bloemetjes gezet wegens tien jaar fel gewaardeerde inzet voor de club. Bon Onghena, 78 jaar, blijft met verbazende energie de kassa aan de inkom verzorgen. Guy Verbraeken, 65 jaar, huppelt met zijn fototoestel rond het volleybalveld om wekelijks de mooiste plaatjes te schieten.