Lennart Mertens juicht om de late gelijkmaker bij RWDM, zijn tachtigste doelpunt in 150 matchen voor SK Deinze.
Volledig scherm
Lennart Mertens juicht om de late gelijkmaker bij RWDM, zijn tachtigste doelpunt in 150 matchen voor SK Deinze. © BELGA

Lennart Mertens redt Deinze met twee late goals: “Lage vrije trap van Youssef ingeving van het moment”

VOETBAL 1BAchtste gelijkspel van het seizoen voor SK Deinze, maar dit keer kon iedereen daarmee leven. Want twee minuten voor het einde van de reguliere speeltijd leidde RWDM met 2-0. Lennart Mertens bracht zijn ploeg nog langszij.

  1. City Pirates krijgt koekje van eigen deeg en geeft nu zelf marge van twee goals weg tegen Turnhout (2-4): “En toch kan ik de groep weinig verwijten”

    City Pirates krijgt koekje van eigen deeg en geeft nu zelf marge van twee goals weg tegen Turnhout (2-4): “En toch kan ik de groep weinig verwijten”

    Begin januari boog City Pirates op bezoek bij Turnhout een 3-1 achterstand om in een 3-4 zege, maar zaterdagavond kreeg het een koekje van eigen deeg. De piraten liepen tot 2-0 uit en hadden controle over de wedstrijd, maar de aansluitingstreffer vlak voor rust gaf Turnhout opnieuw hoop. Gesterkt door de trainerswissel eerder deze week gingen de bezoekers onder leiding van Mike Mossel na rust nog helemaal over City Pirates, dat nalaat om een degradatieconcurrent verder terug te slaan, 2-4 was de eindstand.