Lennart Mertens, de Deinse topschutter, nam maandagavond Westerlo-doelman Koen Van Langendonck onder vuur, maar bleef verstoken van zijn twaalfde competitiegoal.
Volledig scherm
Lennart Mertens, de Deinse topschutter, nam maandagavond Westerlo-doelman Koen Van Langendonck onder vuur, maar bleef verstoken van zijn twaalfde competitiegoal. © BELGA

Lennart Mertens met SK Deinze op bezoek bij kampioen Union: “Enige ploeg waar we nog niets tegen oogsten”

VOETBAL 1BVoor de slotmatch van de competitie trekt SK Deinze zondag naar kampioen Union. Lennart Mertens, die in augustus meer dan gewone belangstelling genoot van de Brusselse traditieclub, aast op zijn twaalfde goal dit seizoen.

  1. Jeroen De Vroe en SK Wavria overtuigen in eindronde en promoveren naar tweede provinciale: “Ons niveau overstegen”

    Jeroen De Vroe en SK Wavria overtuigen in eindronde en promoveren naar tweede provincia­le: “Ons niveau overstegen”

    SK Wavria had zondag aan een 2-2 gelijkspel genoeg om de promotie naar tweede provinciale af te dwingen ten koste van Molenzonen-Hallaar. Na de 1-3 uitzege van donderdag leek het nog even spannend te zullen worden bij een 1-2 achterstand, maar Dieter Van Den Brande schonk zijn ploeg zekerheid. Een knap resultaat van Wavria dat in de terugronde alleen van kampioen Punt-Larum verloor op de slotspeeldag en daarna de draad gewoon weer opnam in de eindronde.