Lenie Onzia: "Of het juiste moment is om tegen Anderlecht te spelen? Dat weet ik niet. Je kan zeggen dat ze misschien gaan twijfelen, maar ze kunnen ook extra scherp zijn.”
Volledig scherm
Lenie Onzia: "Of het juiste moment is om tegen Anderlecht te spelen? Dat weet ik niet. Je kan zeggen dat ze misschien gaan twijfelen, maar ze kunnen ook extra scherp zijn.” © Vertommen

Lenie Onzia en OHL ontvangen Anderlecht: “Dat we op Den Dreef spelen, is altijd leuk”

vrouwenvoetbal super leagueNa de interlandbreak maken de vrouwen van Oud-Heverlee Leuven zich op voor de komst van Anderlecht. De wedstrijd zal zaterdagnamiddag doorgaan in het King Power at Den Dreef Stadion. Kapitein Lenie Onzia kijkt er naar uit.

 1. Jasper Philipsen is snelste man in Circuit de Wallonie, Roy Jans herneemt na twee maanden
  Wielrennen Profs

  Jasper Philipsen is snelste man in Circuit de Wallonie, Roy Jans herneemt na twee maanden

  Met een week vertraging, vorige week werd de Ardense Pijl nog geannuleerd, trekt het wielerpeloton donderdag toch naar Wallonië. Met het Circuit de Wallonie staat er een 1.1.-koers met een rijke traditie op het programma. De koers in en om Charleroi is vooral voor de ProTeams en continentale ploegen een goede zaak, want zij bleven de voorbije weken vooral aan de kant. Als het tot een spurt komt, is Jasper Philipsen (Alpecin-Fenix) de snelste man op de lijst. Ploegmaat Roy Jans is er na twee maanden opnieuw bij.
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Hallucinant schandaal rond ‘spannendste 2 sportminuten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd
  Play
  Meer sport
  2

  Halluci­nant schandaal rond ‘spannend­ste 2 sportminu­ten van het jaar’ in VS: winnend toppaard blijkt gedopeerd

  11 mei