Lenie Onzia: "Onze twaalfde man was absoluut aanwezig en ik wil dan ook alle supporters bedanken."
Volledig scherm
Lenie Onzia: "Onze twaalfde man was absoluut aanwezig en ik wil dan ook alle supporters bedanken." © Jorghé Van Hecke

Lenie Onzia en OH Leuven laten dure punten liggen tegen Genk: “Heel zuur dat we de wedstrijd niet winnend konden afsluiten”

vrouwenvoetbal super leagueMooi weer, veel supporters en een prima grasmat. Alles was aanwezig voor OH Leuven Women om zondagavond in het King Power at Den Dreef stadion de drie punten te pakken tegen Genk. De Leuvenaren eisten het balbezit op en zorgden voor de meeste dreiging. Een doelpunt maken lukte echter niet en zo stond na affluiten de brilscore nog steeds op het bord.

 1. Anshel Ver Eecke blikt met Gent terug op een fantastische wedstrijd tegen Maaseik: “Het had nog leuker geweest als we de tiebreak hadden gehaald”
  PREMIUM
  Volleybal Lotto Volley League

  Anshel Ver Eecke blikt met Gent terug op een fantasti­sche wedstrijd tegen Maaseik: “Het had nog leuker geweest als we de tiebreak hadden gehaald”

  De Champions Play-offs in het mannenvolleybal wordt in twee categorieën afgewerkt. De twee topteams Maaseik en Roeselare zullen strijden voor de landstitel. Zoveel is duidelijk. De vier overige ploegen - Gent, Leuven, Menen en Aalst - vechten onderling voor de plaatsen drie tot en met zes. Dat dit helemaal niet voor een saaie eindronde zorgt, bewijzen de resultaten. De spanning in de Lotto Volley League was nog nooit zo groot.
 1. Jordi Belin en Patro Eisden blijven zeges aan elkaar rijgen en winnen nu ook tegen Antwerp U23: “Een ‘zakelijke’ zege en zo blijven we op promotiekoers”
  PREMIUM
  VOETBAL EERSTE NATIONALE

  Jordi Belin en Patro Eisden blijven zeges aan elkaar rijgen en winnen nu ook tegen Antwerp U23: “Een ‘zakelijke’ zege en zo blijven we op promotie­koers”

  Patro Eisden blijft een haast foutloos parcours afleggen. Ook tegen de U23 van Antwerp trok Eisden verdiend aan het langste eind. Vlak voor de rust kopte Renson een voorzet van Ferber binnen en diep in de tweede helft nam Kevin Kis met een vrijschopdoelpunt vanop dertig meter alle twijfel weg. Met deze nieuwe driepunter blijven de paars-witten op promotiekoers.
  Maasmechelen