Filip Benkovic is na Sowah, Eppiah en King de vierde speler die OHL overneemt van zusterclub Leicester City.
Volledig scherm
Filip Benkovic is na Sowah, Eppiah en King de vierde speler die OHL overneemt van zusterclub Leicester City. © OH Leuven/Plumb Images/RV

Leicester-huurling Filip Benkovic: “Nieuwe start nemen bij ambitieus OHL”

voetbal 1AHet is nu officieel: OHL huurt centrale verdediger Filip Benkovic (23) tot het einde van het seizoen van zusterclub Leicester City. De Kroaat trad gisteren voor het eerst met zijn nieuwe club aan, in een oefenmatch tegen Club BXL. Uitslag 2-1 .

 1. Genkenaar Alexander Maes (ex-Beerschot) komt weer boven water bij Roemeense eersteklasser FC Arges Pitesti: “Dit is een tussenstap”
  Buitenlands voetbal

  Genkenaar Alexander Maes (ex-Beerschot) komt weer boven water bij Roemeense eersteklas­ser FC Arges Pitesti: “Dit is een tussenstap”

  Eind september vorig jaar verbrak eersteklasser Beerschot eenzijdig het contract van Alexander Maes. Zo moest de Genkenaar nog voor het sluiten van de transfermarkt in allerijl op zoek naar een nieuwe werkgever en die vond hij uiteindelijk met de Roemeense promovendus FC Arges Pitesti. Na een moeilijke start, gekruid met administratieve vertragingen en een coronabesmetting, lijkt Maes eindelijk zijn draai te hebben gevonden.
 2. Na meer dan halve eeuw maken 2 ‘Antwerpenaren' kans op ‘de Gaawe Schoeng’: “De grootste schande is dat Juan Lozano nooit gewonnen heeft”
  PREMIUM
  Gouden Schoen

  Na meer dan halve eeuw maken 2 ‘Antwerpe­na­ren' kans op ‘de Gaawe Schoeng’: “De grootste schande is dat Juan Lozano nooit gewonnen heeft”

  Die van de Bosuil? Of die van ’t Kiel? Rafa? Of Rapha? Refaelov en Holzhauser maken kans om voor het eerst sinds Wilfried Van Moer in 1966 de Gouden Schoen nog eens naar Antwerpen te brengen. Werden er tussendoor Sinjoren over het hoofd gezien? Carl Huybrechts (69), samen met Paul Bistiaux en Erik Verhoeven, over ‘de Gaawe Schoeng’: “De grootste schande is dat Juan Lozano nooit heeft gewonnen.”
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari
 2. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"