Leen Dhoore over de herstart van de competitie: “Profclubs krijgen een ideale kans om er een positief verhaal van te maken"
Volledig scherm
Leen Dhoore over de herstart van de competitie: “Profclubs krijgen een ideale kans om er een positief verhaal van te maken" © Geert De Rycke

Leen Dhoore is Covid-commissaris van EuroMillions League: “Bal ligt in ons kamp, herstart moet lukken”

Leen Dhoore - verantwoordelijke voor regionale operaties in Oost- en West-Vlaanderen bij het ondersteunend bedrijf voor preventie en bescherming Mensura - is ideaal geplaatst om advies te verlenen in verband met de veiligheid en de gezondheid van de profclubs in de EuroMillions League. Zij volgt van nabij de volleyballers bij Liga A-ploeg Caruur Gent en werd aangesteld als Covid-commissaris om alles in de juiste banen te leiden. 

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Hans Vanaken: "Derde plaats veiligstellen tegen Zenit"
  Play
  Champions League

  Hans Vanaken: "Derde plaats veiligstel­len tegen Zenit"

 2. Simon Mignolet: “Dit verlies makkelijker te accepteren dan thuis”
  Play
  Champions League

  Simon Mignolet: “Dit verlies makkelij­ker te accepteren dan thuis”