Lebbeke en Lede hielden het zondag op een puntenloos gelijkspel. De bal viel dus noch voor de thuisploeg, noch voor de bezoekers een keer goed.
Volledig scherm
Lebbeke en Lede hielden het zondag op een puntenloos gelijkspel. De bal viel dus noch voor de thuisploeg, noch voor de bezoekers een keer goed. © Geert De Rycke

Lede deelt de punten met Lebbeke na doelpuntenloze wedstrijd

voetbal 3NAJong Lede deelde de punten met FC Lebbeke op de dertiende speeldag. De bezoekers vielen al snel met tien en dat zorgde voor een domper. Geen van beide teams vond nadien de weg naar doel. Elk kreeg een punt, Lede is zo al twee matchen ongeslagen, Lebbeke is al zeven keer niet geklopt. 

 1. Aanvaller Jordy Mathei ruilt Dessel voor Houtvenne: “Ik geloof rotsvast in het mooie project van de club”
  voetbal tweede nationale B

  Aanvaller Jordy Mathei ruilt Dessel voor Houtvenne: “Ik geloof rotsvast in het mooie project van de club”

  Er staat geen maat op de transferhonger van Houtvenne. De rode lantaarn in tweede nationale B voegde het voorbije weekend Jordy Mathei aan zijn kern toe. De inwoner van Sint-Truiden komt over van Dessel Sport, waar hij zowat de ganse eerste ronde basisspeler was. De overgang dankt Houtvenne aan de samenwerking met Westerlo. Het is meteen de zesde nieuwkomer voor de Hulshoutse formatie.
 1. Mario Nobels (Olympia Wijgmaal) kijkt al uit naar hoofdtrainerschap vanaf volgend seizoen: “Dat is altijd mijn ambitie geweest”
  voetbal tweede nationale B

  Mario Nobels (Olympia Wijgmaal) kijkt al uit naar hoofdtrai­ner­schap vanaf volgend seizoen: “Dat is altijd mijn ambitie geweest”

  Gezien de omstandigheden deed Olympia Wijgmaal het niet onaardig tegen KVK Tienen afgelopen zondag, aangezien de trainersstaf amper aan elf fitte spelers geraakte. Die staf en bij uitbreiding de sportieve cel is ondertussen al bezig met het huiswerk voor volgend seizoen, zeker nu met huidig T2 Mario Nobels de nieuwe trainer gekend is.